Brilliance Kávéfőző tisztító 500g

Brilliance Kávéfőző tisztító 500g
- 500 g-os kiszerelés
-Kávéfőző, eszpresszó gépek és forróitalos
- Automaták tiszítására
- Nem kívánt keserű és avas íz ellen, eltávolítja a kávéolajokat és zsírokat
- Üvegkannákhoz és termoszokhoz is
- Hígítás: 5 ml, egy kiskanálnyi elegendő
3 274 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás:

Professzionális tisztítószer a munkájukra igényes vendéglátósok számára, de otthonában is tökéletesen használhatja.

A napi üzemeltetés során a kávéolajok és -zsírok lerakódnak a gép azon részeibe, ahol a kávé a főzés során tartózkodik (szűrő, szűrőtartó, filtertartó, folyási utak). Ezek a szennyeződések a kávé élvezeti értékét nagymértékben csökkentik, avassá és keserűvé téve a lefőzött kávét. A vízkőoldó szerek ezeket a szennyeződéseket nem távolítják el. Tisztítsa naponta készülékét a Brilliance® Kávéfőző tisztítóval, hogy vendégeit mindig friss és zamatos kávéval szolgálhassa ki.

Használati utasítás:
Eszpresszó gép tisztítása: A szűrőtartóba helyezze be a gyártó által adott lapot, ami benttartja a tisztító oldatot mosás közben. Tegyen a kávépor helyére 5 ml Brilliance® Kávéfőző tisztítót az adagoló pohár segítségével (vagy egy kiskanálnyi) és futtassa át vízzel, nagyjából 15 másodpercig. Ezt a műveletet ismételje meg háromszor, majd legalább négyszer tiszta forró vízzel ki kell öblíteni a készüléket.

Forróitalos automaták, üvegkannák és termoszok tisztításához: Egy liter meleg vízhez 10-15 ml Brilliance® Kávéfőző tisztítót használjon.

Fontos tudnivalók: A gép gyártójának előírása szerint járjon el, minden mosás alkalmával! Ne használja vízkő eltávolítására. Házi használatú gépek tisztítására nem alkalmas.

Összetevők: <10% Nátrium metaszilikát, <10% Nátrium perkarbonát.

Adatok
Cikkszám
KTP05
Webáruház készítés
olcsobbat.hu