Brilliance Ipari lefolyó- és zsírfogó tisztító granulátum 880g

Brilliance Ipari lefolyó- és zsírfogó tisztító granulátum 880g
- 880 g-os kiszerelés
- Erős zsíroldó hatású
- Nem porzik, mert granulátum
- Gyorsan hat
- Eltávolítja az összes nem szilárd dugulást
- Higítás: felhasználásra előkészített
3 437 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás

Elképesztően erős ipari tisztítószer, melyet otthoni használatra csak különös odafigyelés és elővigyázat mellett ajánlunk!

Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátum megfelelő adagolás mellett, 20°C-os vízzel, 3 percen belül 82°C-ra melegíti a dugulás előtt a vizet. A reakció során nem csak hőfejlődés de mozgási energia is keletkezik, aminek hatására a legmakacsabb (nem szilárd) dugulást is maximum 12 percen belül megoldja, a csővezetékeket, zsírfogókat zsírtalanítja. Reakciótermékei nem okoznak robbanást vagy tüzet! Miután kifejtette a hatását, alapos öblítés szükséges!

Alaptisztítás, csővezetékekhez:

A cső átmérőjéhez képest adagoljon, centiméterenként 0,2kg-ot, colonként 0,5kg.

Élelmiszeripar:

Élelmiszer feldolgozó, csomagoló üzemekben és a nagykonyhákon adjon 1-5kg Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátumot a zsírfogóba és az érintett lefolyókba. Egyéb ipari lefolyóknál használjon 0,5-1kg mennyiséget.

Csatorna tisztításhoz:

Adagolás alapvetően 5kg Brilliance® Ipari lefolyó- és zsírfogótisztító granulátum. Nagyobb dugulás esetén 10, akár 20kg. A mennyiségeket fokozatosan emelje vagy adagolja újra, ha a dugulás nem szűnt még meg. A hirtelen sok lefolyótisztító használata heves reakciót okozhat. Használat közben jól szellőztetett legyen a helyiség!

Adatok
Cikkszám
ILZSTG088
Webáruház készítés
olcsobbat.hu