Brilliance Gépi mosogatószer 20L

Brilliance Gépi mosogatószer 20L
- 20 L-es ballonos kiszerelés
- Minden féle mosogatógépbe
- Ládamosó gépbe is
- Fehérítő hatás
- Erős zsíroldás
- Hígítás: 1:100
33 943 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás

Üzemi konyhákban, élelmiszeriparban, vendéglátó egységekben és közintézmények konyháiban történő felhasználásra fejlesztettük ki a Brilliance® Gépi mosogatószert, mely mindenféle típusú mosogatógépben és ládamosógépben alkalmazható. Nagy hatékonysággal távolítja el a zsíros szennyeződéseket, kávé, rúzs és keményítőfoltokat.

Használati utasítás

Éttermi és konyhai mosogatás:

Brilliance® Gépi mosogatószert az adagolón kell beállítani mosás teszttel vagy 5-10ml, literenként. Az öblítési fázisban használja a Brilliance® Öblítő mosogatógéphez terméket, (adagolás: a mosogatószerünk harmada) és olyan programot válasszon, ami 55°C-on mosogat, így cseppmentesek lesznek a tányérok, poharak és eszközök.

Ládamosás:

10-20ml Brilliance® Gépi mosogatószert adagoljon, minimum 55°C-os programmal, majd ezt alapos öblítéssel kövesse.

Háztartási mosogatás:

A mosogatószeres adagolót töltse a maximum jelzésig Brilliance® Gépi mosogatószerrel, illetve mindig legyen feltöltve az adagoló Brilliance® Öblítő mosogatógéphez termékünkkel is a cseppmentes és ragyogóan tiszta végeredmény érdekében. Vízelőkészítés: Minden esetben gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép lágy vízzel legyen ellátva, azaz a vízlágyító (amennyiben nem automata) legyen regenerálva és legyen benne só (háztartási gépekbe is kell sót tölteni). Amennyiben sima csapvíz jut a mosogatógépbe a mosogatás sem lesz tökéletes ezért, ha romlik a mosogatásminősége, első lépésben mindig feltételezze, hogy a vízelőkészítés nem történt meg. Gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép mindig lágy vizet kapjon! Vízlágyításra a nem jódozott, tapadásmentesített tengeri só is megfelelő.

Tudta, hogy min bukik el leggyakrabban a cseppmentes mosogatás?

A vízelőkészítésen! Minden esetben gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép lágy vízzel legyen ellátva, azaz a vízlágyító (amennyiben nem automata) legyen regenerálva és legyen benne só (háztartási gépekbe is kell sót tölteni). Amennyiben sima csapvíz jut a mosogatógépbe a mosogatás sem lesz tökéletes, ezért ha romlik a mosogatás minősége, első lépésben mindig feltételezze, hogy a vízelőkészítés nem történt meg. Gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép mindig lágy vizet kapjon! Vízlágyításra a nem jódozott!, tapadásmentesített tengeri só is megfelelő.

Összetevők: 15-25% nátrium-hipoklorit oldat (150g/l), 10-15% kálium-hidroxid, 10-15%nátrium-metaszilikát, 5-10% nátrium-tripolifoszfát

Adatok
Cikkszám
GM20B
Webáruház készítés
olcsobbat.hu